Over mij

Tom Veekens: Vakmanschap en Kwaliteit in de Bouw- en Onderhoudssector

Ervaring en Reputatie: Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector ben ik, Tom Veekens,Tom Veekens trots eigenaar van Veekens BOC. Mijn bouw- en onderhoudsbedrijf staat bekend om vakmanschap en kwaliteit. Mijn carrière begon bij Thijssen Bouw in Escharen, Noord-Brabant, waar ik als timmerman mijn eerste stappen zette. Daar heb ik de essentiële basisvaardigheden geleerd die onmisbaar zijn in de bouw. Vervolgens heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld en aan diverse projecten gewerkt als onderdeel van het team van

BAM Wonen in Weert, Limburg. Deze waardevolle ervaring heeft mijn passie voor het vak versterkt.

Betrouwbare Diensten: In augustus 2020 heb ik Veekens BOC opgericht. Gevestigd in Grave, Noord-Brabant, bied ik betrouwbare bouw- en onderhoudsdiensten aan mijn gewaardeerde klanten. Als eigenaar van het bedrijf ben ik volledig toegewijd aan het leveren van uitstekende resultaten en het overtreffen van de verwachtingen van mijn klanten. Ik geloof sterk in vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid, en ik streef er voortdurend naar elk project tot een succes te maken.

Maatwerkoplossingen en Gestroomlijnde Processen: Elk project is uniek, daarom bied ik maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van mijn klanten. Vanaf het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering zorg ik voor gestroomlijnde processen waarbij ik aandacht besteed aan kwaliteit, efficiëntie en kostenbeheersing. Mijn ervaren team van professionals staat altijd klaar om elk project aan te pakken, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud.

Neem Contact Met Mij Op: Ik begrijp dat heldere communicatie essentieel is. Daarom sta ik altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde ondersteuning. Heeft u hulp nodig bij uw bouw- of onderhoudsproject? Neem gerust contact met mij op en ontdek hoe ik u kan helpen. Samen bouwen we aan een betere toekomst.